L’Escola de Natura Francolí acollirà un casal d’estiu per a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys



L’Escola de Natura Francolí, espai gestionat per Mare Terra Fundació Mediterrània, acollirà aquest estiu un casal per a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys. El casal porta per nom ‘Re-crea i harmonitza la teva intel·ligència emocional’ i la seva responsable és Judith Calderón Solano, que és psicòloga infantil, psicopedagoga i terapeuta familiar. L’activitat es posarà en marxa el 3 de juliol i s’allargarà fins al 31 d’agost. Els pares podran escollir si apuntar els seus fills una o diverses setmanes. El preu és de 38 euros setmanals, i els grups estaran formats per un màxim de set joves.
El programa diari del casal serà el següent: a les 9 h, assemblea i jocs de meditació dinàmica; a les 9:45 h, refrigeri i jocs físics de solució de problemes; a les 10:15 h, exploració i coneixement de la natura; a les 11 h, creació i manteniment de l’hort infantil; i des de les 11:45 h fins a les 13 h jocs simbòlics d’intel·ligència emocional.
El que fa especial aquest casal respecte a la resta que es puguin celebrar és la seva ubicació, ja que l’Escola de Natura Francolí és un espai natural únic i singular a Tarragona. De fet, des de fa més d’un any l’Escola acull sessions de psicopedagogia a càrrec de la responsable del casal, amb uns resultats molt positius.
Les persones que estiguin interessades en apuntar-se a l’activitat o que desitgin més informació poden posar-se en contacte amb Judith Calderón mitjançant el número de telèfon 636 406 762.